Pörssitiedote

Tulikiven toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja yhtiölle haetaan uusi toimitusjohtaja

4.10.2012

Tulikivi Oyj:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen siirtyy Tulikiven päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Tulikivi Oyj:n hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun. Tulikivi Oyj:n hallitus on päättänyt valita keskuudestaan Heikki Vauhkosen puheenjohtajaksi sen jälkeen, kun yhtiön uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään. Tehtävävaihdosten arvioidaan toteutuvan vuoden 2013 alkupuolella.

Toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen: ”Siirtyminen päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi on luonnollinen osa Tulikiven sukupolvenvaihdosprosessia. Tulikiven toimintaa ovat viime vuosina sävyttäneet voimakkaat uudelleenjärjestelyt, kun kannattamattomista liiketoiminnoista on luovuttu ja ydinliiketoiminnan prosesseja on yhtenäistetty. Uudistunut tulisijamallisto, matalaenergiarakentamiseen sopivat Green-tuotteet ja modernit kiukaamme antavat vahvan pohjan lähteä rakentamaan yhtiötä kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla”.

TULIKIVI OYJ

Hallitus
Matti Virtaala
Hallituksen puheenjohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tulikivi.com

Lisätietoja: Tulikivi Oyj, 83900 Juuka, www.tulikivi.com
– hallituksen puheenjohtaja Matti Virtaala, p. 0207 636 666
– toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen, p. 0207 636 555

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Sauna ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 60 Me, josta viennin osuus on puolet. Tulikivellä työskentelee reilut 400 ihmistä.