Työpaikat

Tule meille töihin

Haemme osaavaan joukkoomme mm. uusia uunimestareita, työntekijöitä tehtaalle. Lue lisää ja tule meille töihin.

Haemme uunimestaria Kotkan ja Loviisan alueelle

Julkaistu 13.06.2022

Haemme osaavaan joukkoomme Kotkan ja Loviisan alueelle ja sen lähiympäristöön itsenäiseksi yrittäjäksi Tulikivi-uunien asentajaksi Uunimestaria.

Odotamme sinulta palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuuttta sekä työtäpelkäämätöntä asennetta. Rakennusalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Tarjoamme tuloksien mukaisen ansion, myyntitiimin tuen sekä jatkuvan koulutuksen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja vastuuntuntoista otetta sekä yhteistyökykyä.

Ota yhteyttä Jari Kukkoseen puh. 0400 279 120. Lähetä hakemuksesi 31.7.2022 mennessä sähköpostilla jari.kukkonen@tulikivi.fi

Mainitse ”uunimestari” sähköpostisi osoitekentässä.

Tulikivi Oyj, 83900 Juuka www.tulikivi.com

Haemme raskaskoneasentajaa Tulikivi-konserniin Juukaan.

Julkaisu 13.6.2022

Työtehtäviin kuuluvat mm. louhoskoneiden ennakkohuolto, sähkö- ja hydrauliikkavikojen haku ja korjaus, hitsaustyöt ja komponenttien vaihto. Työ voi sisältää myös tehtaan kunnossapidon työtä.

Arvostamme alaan liittyvää koulutusta ja aiempaa kokemusta alan töistä. Tulityötaidot (mm. hitsaus ja polttoleikkaus) sekä sähköjärjestelmien ja hydrauliikan perusteiden hallinta katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta halua oppia uusia asioita, huolellisuutta työtehtävien hoidossa sekä kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Toivomme hakijalta myönteistä elämän asennetta ja valmiutta erilaisiin työtehtäviin.

Työ on päivä- ja/tai vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde voi olla sopimuksen mukaan määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kunnossapidon työnjohtaja Timo Oksava,
p. 040 829 6395.

Lähetä hakemuksesi 14.8.2022 mennessä sähköpostilla:
maj-lis.kallinen@tulikivi.fi

Täydennä yhteystietosi ja kerro millaista työpaikkaa olet hakemassa.