Pörssitiedote

Tulikivi aloittaa yt-neuvottelut

26.2.2007

Tulikivi Oyj aloittaa yt-neuvottelut 26.2.2007 tytäryhtiö Kermansavi Oy:n integraation loppuun viemiseksi ja astialiiketoiminnan tehostamiseksi sekä Tulikivi Oyj:n vuolukivitulisijojen kausivaihtelun tasaamiseksi.

Yt-neuvottelut koskevat Kermansavi Oy:n koko henkilöstöä ja Tulikivi Oyj:n vuolukivituotantoa Juuassa, Suomussalmella sekä Kuhmossa. Lisäksi neuvottelut koskevat Tulikivi Oyj:n uunimyyntiorganisaation henkilökuntaa. Tavoitteena on karsia Kermansavi Oy:n ostosta syntyneet päällekkäisyydet, koska toiminnot on nyt yhdistetty.

Yt-neuvottelut käydään erikseen sekä Tulikivi Oyj:ssä että Kermansavi Oy:ssä. Kermansavi Oy:ssä neuvotellaan alle kymmenen hengen irtisanomisesta sekä lomautuksista. Sopeutustoimista huolimatta uusia tuotemallistoja tuodaan markkinoille.  

Tulikivi Oyj:n myyntiorganisaatiossa neuvotellaan alle kymmenen hengen irtisanomisesta ja vuolukivituotannossa varaudutaan sopeutustoimiin, jotka kohdistetaan ensisijaisesti yö- ja viikonloppuvuoroihin.

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikivi-konsernin, joka on maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Konserni tunnetaan Tulikivi-vuolukiviuuneista ja luonnonkivituotteista sekä Kermansavi-uuneista ja käyttökeramiikasta. Konsernin liikevaihto on yli 80 Me, josta viennin osuus on noin puolet. Konsernilla on seitsemän tuotantolaitosta, ja sen palveluksessa on reilut 700 henkilöä. www.tulikivi.com

TULIKIVI OYJ

Juha Sivonen
toimitusjohtaja

Jakelu:  Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

Lisätietoja antaa: Tulikivi Oyj:n toimitusjohtaja Juha Sivonen, puh. 0207 636 280