Pörssitiedote

Tulikivi Oyj laajentaa saunaliiketoimintaansa

10.11.2010

Varaavien uunien ja sisustuskivien valmistajana tunnettu Tulikivi Oyj laajentaa saunaliiketoimintaansa tuomalla markkinoille uuden innovatiivisen kiuasmalliston.

Tulikivi tuo markkinoille uusiin innovaatioihin ja uuden vuosituhannen muotoiluun perustuvan kiuasmalliston vuodenvaihteessa. Sähkö- ja puukiukaista koostuvan malliston muotoilu ja tekniset ratkaisut perustuvat vuolukiven ja keramiikan uudenlaiseen käyttöön kiukaissa.

Kattava valikoima laadukkaita sähkö- ja puukiukaita sopii hyvin Tulikiven tuotevalikoimaan tulisijojen ja sisustuskivien rinnalle, niin kotimaassa kuin viennissä. Kiinnostavimmat vientimarkkinat ovat Venäjä, Baltia ja Skandinavia. Kotimaassa voidaan hyödyntää tehokkaasti Tulikiven omaa jakeluverkkoa myynnissä ja asennuspalveluissa. Suomessa Tulikivellä on 35 Tulikivi-studiota ja 70 Tulikivi-pistettä.

Saunaliiketoiminnan johtajaksi Tulikivi on nimittänyt insinööri Christian Kraftin. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus saunaliiketoiminnasta myynti- ja markkinointipäällikkönä.

Suomessa myydään arviolta 150 000 kiuasta vuosittain. Näistä puolet on puukiukaita ja puolet sähkökiukaita.

Panostamalla voimakkaasti uusiin tuote- ja asiakasryhmiin Tulikivi kasvattaa liikevaihtoaan. Yhtiön tavoitteena on vuosittain yli kymmenen prosentin orgaaninen kasvu. TULIKIVI OYJ Heikki Vauhkonen toimitusjohtaja Jakelu: – NASDAQ OMX Helsinki Oy – keskeiset tiedotusvälineet – www.tulikivi.com