Pörssitiedote

Tulikivi-konsernin yt-neuvottelut Heinäveden tehtaalla päättyivät

17.6.2011

Tulikivi-konsernin toukokuussa alkaneet yt-neuvottelut Heinäveden tehtaalla päättyivät tänään. Yt-neuvottelut olivat osa Tulikivi Oyj:n kannattavuusohjelmaa. Yhtiön tavoitteena on jatkossa keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Yt-neuvottelujen tuloksena päätettiin irtisanoa 24 henkilöä. Näistä 16 on työntekijöitä ja 8 toimihenkilöitä.

Tulikivi luopuu vuoden 2011 loppuun mennessä kokonaan astialiiketoiminnasta. Astioiden valmistustoiminta Heinävedellä jatkuu kuitenkin vuoden loppuun saakka. Kannattavuus- ja keskittämisohjelman myötä Heinäveden tehdas integroidaan tiiviiksi osaksi yhtiön tulisijat-liiketoimintaa. Jatkossa tehdas keskittyy vain keraamisten uunien, kaakeleiden ja tulisijakomponenttien valmistukseen.

Yt-neuvottelut jatkuvat Tulikivellä luonnonkivituotteet-liiketoiminnan tuotannon keskittämisellä ja rakennuskiviliiketoiminnasta luopumisella.

Suunnitelma ydinliiketoimintoihin keskittymisestä aiheuttaa kuluvalle tilikaudelle kertaluonteisia kuluja, joiden kokonaismäärä selviää ja tiedotetaan, kun edellä mainitut rakennuskivien valmistusta ja luonnonkivituotteet liiketoiminnan tuotannon keskittämistä koskevat yt-neuvottelut on saatu päätökseen.

TULIKIVI OYJ

Heikki Vauhkonen
toimitusjohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.tulikivi.com

Lisätietoja: Tulikivi Oyj, 83900 Juuka, puh. 0207 636 000,
www.tulikivi.com
– toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen